خدا کند هادی شویم به نور هدایت .... شهادت امام هادی را تسلیت می گویم برادر بزرگوار .
سلام . چقدر فعال بوده اید این چند روزه ! خوبه من سه روز نبودم فقط !
بنا ندارم روی پستهای مخصوص دانلود زیاد صبر کنم فلذا سریع از آن خواهم گذشت. دقت کردید ،جدیدا کدورت همسایه ای مد شده است و دلخوری زیاد و بد اخلاقی سر به فلک.
امروز که زمین و آسمان می گرید از بهر غریب سامرا می گرید جا دارد اگر که شیعه خون گریه کند چون مهدی صاحب الزمان می گرید غروب غریبانه دهمین آفتاب ولایت، بر رهروان راه مقدسش تسلیت باد!
از اون برادرهای بدقلق هستید ها ! اوه اوه .... فقط بلدین پی نخود سیاه بفرستید خواهرتون رو و بشینین سر درس و مشقتون ! ولی یادتون باشه همیشه این درس و مشقا به درد نمیخورن ها ! بیشتر وقتها به دست آوردن دل بقیه بهترین راه ممکنه واسه خوشحال کردن خدا و راضی کردن دل خود آدم !
عجب من و نخود سیاه !!! درس و مشق کجاست!! ما دنبال بدست آوردن دل هستیم . حالا بگو ببینم ادبیاتم خوب شده یا نه
یک کم بیشتر بنشینید سر درس مهربانم در آسمان سکوت و کمی بیشتر که غور کنید در آسمان ستاره باران و مهربان باشید با ستاره ها و ماه و خورشید .... بهتر هم می شود ! اگر به دنبال به دست آوردن دل باشید تا از نور هدایت در آن روشنا ببخشید ، بهترین راه را انتخاب نموده اید برادر ... و می دانید که این راه سخت است و صبر می خواهد و گذشت می خواهد و عشق می خواهد و مهر می خواهد و صبر می خواهد و صبر می خواهد و صبر می خواهد و .... و البته پیمانه ای لبریز از توکل به خدای صبر و مهربانی ....
او خیلی وقت است ما را مهمان درس مهربانیش کرده و به جای گوش دادن به درسش به قلبش گوش میکنیم. بله ،بناست که صبور و مهربان و با گذشت باشم تا دل خدا را بدست آوریم و رضا او را طلب کنیم.
حالا این خوبه یا بد ؟ داشتن همچین قلبی رو میگم ! هییی روزگار !!!! این برادرها اولین کاری رو که خوب بلدند ، یافتن کلید قلب خواهرهاست و دقیقا از همون راه همیشه وارد میشن ! اما .....
ضمنا خوب بلدید طفل گریز پا رو سر درس نگاه دارید . با پاسخ کامنتتان هی آدم را به حرف زدن می کشانید .... امان از شما !
داشتن یک چنین قلبی حسن است. اگر خواهری به این خوش خلقی داشته باشی باید هم دنبال کلید بگردی ،اونم برای منی که به دنبال خنده های مستانه میگردم.
مگر من جوک تعریف می کنم یا لطیفه که شما خنده های مستانه بنمایید ؟! باز حواستان به ادبیاتتان نبود بزرگوار !
سلام خواهرم اینجا تفاوت ادبیات من و شماست ،خنده مستانه تعبیریست که شخصی از آن حال خوشی که به او دست می دهد بیان می کند و این خنده با خنده های از دل خوشی زیاد فرق میکند.و این حال خوش هنگامی پیش می آید که انسان فارغ از آلودگیها دنیوی و دل بستنهای دون شود و به وصال یار برسد و در آنجاست که از هم غمها و غیر دوست فارغ است. و البته در این نوع خندیدن جوکی در کار نیست.
ساقی سببی ساز که مستانه بخندیم با دور می و خنده پیمانه بخندیم
از منظر امام دهم علیهالسلام یکی از ویژگیهای اولیاء خدا و انسانهای صالح عفو و گذشت و پذیرش عذر دیگران است. ایوب بن نوح میگوید: آن حضرت طی نامهای به یکی از یاران ما که موجب ناراحتی شخصی شده بود، توصیه کرد که برو از فلانی عذر خواهی کن و بگو: «إِنَّ اللَّهَ إِذَا أَرَادَ بِعَبْدٍ خَیْرا إِذَا عُوتِبَ قَبِلَ؛(۱۴) اگر خداوند خیر بندهای را بخواهد، [او را حالتی عطا میکند که] هرگاه از او عذر خواسته شد، میپذیرد.» تو نیز عذر ما را بپذیر! برای پاسداری از حریم دوستان نیک نباید در باره آنان سختگیری کرد، بلکه باید در موارد لغزش و خطایشان عفو و گذشت پیشه کرد و عذرشان را پذیرفت؛ زیرا اگر به بهانههای ساده، انسان دوستان خود را طرد کند و از خود دور سازد، به مرور زمان غریب و تنها خواهد ماند و مخالفانش افزایش مییابند؛ در حالی که دوستان خوب بازوی نیرومندی در زندگی افراد به شمار میآیند. لقمان حکیم به فرزندش سفارش میکرد که: «یَا بُنَیَّ اتَّخِذْ أَلْفَ صَدِیقٍ وَ أَلْفٌ قَلِیلٌ وَ لَا تَتَّخِذْ عَدُوّا وَاحِدا وَ الْوَاحِدُ کَثِیرٌ؛(۱۵) فرزندم هزار دوست بگیر و البته هزار کم است و یک دشمن برای خودت درست نکن که یکی هم زیاد است.» بنابراین، برای رسیدن به سعادت و توفیق در زندگی، انسان باید از دوستان خوب محافظت کند و با اختلاف کوچک و جزئی و لغزشهای ساده نباید آنان را از دست بدهد، بلکه شیوه اهل بیت علیهمالسلام را در نظر بگیرد و از گناهانشان بگذرد. اگر عذر خواهی کردند، بپذیرد و عفو و گذشت پیشه کند. سلام
مفهوم کلامتان را می دانم ، اما ظاهرش را هم رعایت کنید بهتر است برادر ! اینجاست که تفاوت ادبیات گفتاری نمود می یابد و شما باید بدانید هر جایی برای استفاده از هر نوع ادبیاتی مناسب نیست ! حتی در منزل خودتان نیز باید مراعات حال مخاطبتان را بفرمایید تا شبهه ای ایجاد نشود ! هر چند این خواهرتان قلبی دارد که بی تفاوت است به همه کنایه ها و کشمکش های تلخ ....
بعد از آنهمه توضیح این را می گویید ناگوار است.. شما من بعد بنده را بشناسید و تعابیرم را دریافت کنید تا خلطی نشود
زهرا
چهارشنبه 18 خردادماه سال 1390 ساعت 01:06 ق.ظ
سلام سهبا جان انجام وظیفه بود
از زهرا به سهبا
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
خدا کند هادی شویم به نور هدایت .... شهادت امام هادی را تسلیت می گویم برادر بزرگوار .
سلام . چقدر فعال بوده اید این چند روزه ! خوبه من سه روز نبودم فقط !
بنا ندارم روی پستهای مخصوص دانلود زیاد صبر کنم فلذا سریع از آن خواهم گذشت.
.
دقت کردید ،جدیدا کدورت همسایه ای مد شده است و دلخوری زیاد و بد اخلاقی سر به فلک
خدا کند همه ما هدایت شویم فقط حرف نزنیم عمل کنیم
امروز که زمین و آسمان می گرید
از بهر غریب سامرا می گرید
جا دارد اگر که شیعه خون گریه کند
چون مهدی صاحب الزمان می گرید
غروب غریبانه دهمین آفتاب ولایت، بر رهروان راه مقدسش تسلیت باد!
خدا کن همه ما هدایت شویم
منظورتون به من که نبود خدای ناکرده ؟!!!
با من صریحتر هم می شود صحبت کرد ...
حالا کی بداخلاق شده ؟!!! کی دلخور ؟!!!
منظور بنده با شما نبود.
از من نخواه اسرار را فاش کنم.
ببخشید پس قراره من علم غیب داشته باشم ؟! واسه چی با من درددل نصفه نیمه می کنید خب برادر بزرگوار ؟!

در و دل نصف و نیمش خوبه
از اون برادرهای بدقلق هستید ها ! اوه اوه ....
فقط بلدین پی نخود سیاه بفرستید خواهرتون رو و بشینین سر درس و مشقتون ! ولی یادتون باشه همیشه این درس و مشقا به درد نمیخورن ها ! بیشتر وقتها به دست آوردن دل بقیه بهترین راه ممکنه واسه خوشحال کردن خدا و راضی کردن دل خود آدم !
عجب من و نخود سیاه !!!
.
درس و مشق کجاست!!
ما دنبال بدست آوردن دل هستیم
حالا بگو ببینم ادبیاتم خوب شده یا نه
یک کم بیشتر بنشینید سر درس مهربانم در آسمان سکوت و کمی بیشتر که غور کنید در آسمان ستاره باران و مهربان باشید با ستاره ها و ماه و خورشید .... بهتر هم می شود !
اگر به دنبال به دست آوردن دل باشید تا از نور هدایت در آن روشنا ببخشید ، بهترین راه را انتخاب نموده اید برادر ... و می دانید که این راه سخت است و صبر می خواهد و گذشت می خواهد و عشق می خواهد و مهر می خواهد و صبر می خواهد و صبر می خواهد و صبر می خواهد و ....
و البته پیمانه ای لبریز از توکل به خدای صبر و مهربانی ....
او خیلی وقت است ما را مهمان درس مهربانیش کرده و به جای گوش دادن به درسش به قلبش گوش میکنیم
.
بله ،بناست که صبور و مهربان و با گذشت باشم تا دل خدا را بدست آوریم و رضا او را طلب کنیم.
سهبا جان منظور بنده اصلا شما نیستید
بله منظور شما بنده بودم
چه نصویر زیبایی ساختید!!!
این تصویر سرقتیست به کسی نگیدا بین خومان بماند
مخصوصا به نرگستان نگویید
کامنت دیگرم به صلاحیت تایید شدن نرسید؟!
شما به خاطر سرقت از من می ترسید ؟! یعنی اینقدر من جبروت داشتم و خودم خبر نداشتم ؟! خدای را سپاس ....
کامنت شما تأیید شد.
شما ما را به مهربانی دعوت میکنید آنوقت خودتان دنبال جبروت (شمشیر ) هستید.
تایید شدنش را به حساب همان جبروت نداشته ام می گذارم خب !
اما من هیچوقت دنبال شمشیر نبوده ام !
قلبی داری که بی تفاوت به همه کنایه ها و کشمکش های تلخ است.
حالا این خوبه یا بد ؟ داشتن همچین قلبی رو میگم !

هییی روزگار !!!! این برادرها اولین کاری رو که خوب بلدند ، یافتن کلید قلب خواهرهاست و دقیقا از همون راه همیشه وارد میشن ! اما .....
ضمنا خوب بلدید طفل گریز پا رو سر درس نگاه دارید . با پاسخ کامنتتان هی آدم را به حرف زدن می کشانید .... امان از شما !
داشتن یک چنین قلبی حسن است.
اگر خواهری به این خوش خلقی داشته باشی باید هم دنبال کلید بگردی ،اونم برای منی که به دنبال خنده های مستانه میگردم.
مگر من جوک تعریف می کنم یا لطیفه که شما خنده های مستانه بنمایید ؟! باز حواستان به ادبیاتتان نبود بزرگوار !
سلام
خواهرم اینجا تفاوت ادبیات من و شماست ،خنده مستانه تعبیریست که شخصی از آن حال خوشی که به او دست می دهد بیان می کند و این خنده با خنده های از دل خوشی زیاد فرق میکند.و این حال خوش هنگامی پیش می آید که انسان فارغ از آلودگیها دنیوی و دل بستنهای دون شود و به وصال یار برسد و در آنجاست که از هم غمها و غیر دوست فارغ است.
و البته در این نوع خندیدن جوکی در کار نیست.
ساقی سببی ساز که مستانه بخندیم
با دور می و خنده پیمانه بخندیم
از منظر امام دهم علیهالسلام یکی از ویژگیهای اولیاء خدا و انسانهای صالح عفو و گذشت و پذیرش عذر دیگران است. ایوب بن نوح میگوید: آن حضرت طی نامهای به یکی از یاران ما که موجب ناراحتی شخصی شده بود، توصیه کرد که برو از فلانی عذر خواهی کن و بگو: «إِنَّ اللَّهَ إِذَا أَرَادَ بِعَبْدٍ خَیْرا إِذَا عُوتِبَ قَبِلَ؛(۱۴) اگر خداوند خیر بندهای را بخواهد، [او را حالتی عطا میکند که] هرگاه از او عذر خواسته شد، میپذیرد.» تو نیز عذر ما را بپذیر!
برای پاسداری از حریم دوستان نیک نباید در باره آنان سختگیری کرد، بلکه باید در موارد لغزش و خطایشان عفو و گذشت پیشه کرد و عذرشان را پذیرفت؛ زیرا اگر به بهانههای ساده، انسان دوستان خود را طرد کند و از خود دور سازد، به مرور زمان غریب و تنها خواهد ماند و مخالفانش افزایش مییابند؛ در حالی که دوستان خوب بازوی نیرومندی در زندگی افراد به شمار میآیند. لقمان حکیم به فرزندش سفارش میکرد که: «یَا بُنَیَّ اتَّخِذْ أَلْفَ صَدِیقٍ وَ أَلْفٌ قَلِیلٌ وَ لَا تَتَّخِذْ عَدُوّا وَاحِدا وَ الْوَاحِدُ کَثِیرٌ؛(۱۵) فرزندم هزار دوست بگیر و البته هزار کم است و یک دشمن برای خودت درست نکن که یکی هم زیاد است.»
بنابراین، برای رسیدن به سعادت و توفیق در زندگی، انسان باید از دوستان خوب محافظت کند و با اختلاف کوچک و جزئی و لغزشهای ساده نباید آنان را از دست بدهد، بلکه شیوه اهل بیت علیهمالسلام را در نظر بگیرد و از گناهانشان بگذرد. اگر عذر خواهی کردند، بپذیرد و عفو و گذشت پیشه کند.
سلام
علیک سلام
لذت بردیم
آفرین زهرا جان . بسیار به جا بود ....
مفهوم کلامتان را می دانم ، اما ظاهرش را هم رعایت کنید بهتر است برادر ! اینجاست که تفاوت ادبیات گفتاری نمود می یابد و شما باید بدانید هر جایی برای استفاده از هر نوع ادبیاتی مناسب نیست ! حتی در منزل خودتان نیز باید مراعات حال مخاطبتان را بفرمایید تا شبهه ای ایجاد نشود ! هر چند این خواهرتان قلبی دارد که بی تفاوت است به همه کنایه ها و کشمکش های تلخ ....
بعد از آنهمه توضیح این را می گویید ناگوار است.

.
شما من بعد بنده را بشناسید و تعابیرم را دریافت کنید تا خلطی نشود
سلام سهبا جان
انجام وظیفه بود
از زهرا به سهبا